s


Coaching
Loop je tegen dingen aan waar je zelf niet uit komt in je werk of privé? Zoek je naar manieren om je persoonlijke effectiviteit te vergroten? Dan is persoonlijke coaching iets voor jou.

Coachen is een proces waarin je wordt gestimuleerd scherp naar jezelf te kijken en de confrontatie met je eigen belemmeringen aan te gaan. Door op zoek te gaan naar antwoorden op je vragen en oplossingen voor knelpunten te vinden zal je persoonlijke effectiviteit worden vergroot.

Als coach vind ik het uitermate belangrijk om een sfeer van veiligheid en vertrouwen te creëren. Vanuit mijn oprechte aandacht en interesse in mensen is dit een proces dat meestal als vanzelfsprekend op gang komt. Ik streef er naar om mijn cliënten vanuit verschillende invalshoeken te laten kijken naar de vraagstukken die zij hebben en hen op een speelse en creatieve wijze antwoord op hun vragen te laten vinden. Hierbij maak ik gebruik van een breed scala aan ‘instrumenten’ zoals meditatie, visualisatie, RET (Rationeel Effectiviteit Training) en drama (rollenspelen). Vanuit een groter zelfinzicht ontstaat een grotere keuzevrijheid om zaken nu eens echt anders te gaan aanpakken en patronen te doorbreken.

Enkele voordelen van coaching:
- helder krijgen en bereiken van je doelen
- inzicht en overzicht van kwaliteiten en valkuilen
- vergroten van je zelfsturend vermogen
- verlaging kans op ‘mentale uitputting’ en mentaal verzuim

Het is van essentieel belang dat het klikt met je coach. Bel of mail me voor een (kosteloos) kennismakingsgesprek. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier.