s


Loopbaancoaching
Loopbaancoaching is erop gericht je te helpen bij het ontdekken wat je het liefste wilt in je werk. In een traject focus je je op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? En wat ga ik doen? Door terug te kijken naar je verleden, inzicht te krijgen in hoogte- en dieptepunten en patronen te ontdekken kan je je beter voorbereiden op de toekomst.

Vaak kiezen mensen de reguliere, logische weg in hun loopbaan, zonder met hun diepere wensen rekening te houden. Tijdens loopbaancoaching krijg je meer inzicht in je dromen, je drijfveren en diepliggende waarden. Door deze naast je talenten te leggen, creŽer je inzicht in je mogelijkheden. Met behulp van een gestructureerde werkmethode ondersteun ik je in het maken van loopbaankeuzes en in het opstellen van je missie en strategie.

Referentie, jongeman, 30 jaar, maart 2014:
"Het loopbaantraject dat ik bij Janique heb gevolgd, heeft me heel erg geholpen om mijn focus scherp te stellen (en daar ga ik nu van profiteren!). Ik heb een vriend van mij aan Janique doorverwezen omdat zij echt een passie voor coaching heeft! Janique is heel eerlijk, persoonlijk, duidelijk en betrokkenen. Tevens weet zij altijd de juiste vragen te stellen".

Nieuw: verkort loopbaantraject